Rottesikring / rottespærrer

Vi fjerner og forhindrer rotter i at gøre skade i din bolig!

 Autoriseret Kloakmester

Vi er Aut. Kloakmestre og har mange års erfaring i kloakarbejde for både private og erhverv på hele Sjælland.

 Medlem af Byg Garanti

Skulle du mod forventning være utilfreds med det udførte kloakarbejde, er du sikret op mod 100.000 kr. 

 Spar penge med kloakservice

Som både privat og erhverv kan du spare penge på et fast abonnement. Læs mere om kloakservice her.

Vi rottesikrer på hele Sjælland

Slamsugercentralen har mange års erfaring i kloakarbejde, herunder rottesikring, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vores folk er særligt uddannede i at montere rottespærre i kloakker og dermed sikre, at rotterne bliver i kloaksystemet og dermed ikke kommer i nærheden af mennesker og fødevarer. Vi monterer rottespærre hos private og erhverv i eksisterende eller nye kloakledninger.

Tegn på rotter:

  • Ekskrementer
  • Huller i jorden, væggene eller lignende
  • Gnavelyde
  • En udefinerbar lugt

Gør en ende på rotternes togt ved at lade os installere en rottespærre et eller flere steder. Vi kører til alle byer på hele Sjælland.

Kontakt os i dag for et gratis og uforpligtende tilbud på rottesikring ved enten at ringe på telefon 72 31 20 21 eller ved at skrive i formularen.

Har du allerede observeret rotter?

Har du allerede mistanke om rotter i kloakken, kan en TV-inspektion også være en mulighed for at be- eller afkræfte dette.

Hvis du ser en rotte på din ejendom, har du ligeledes pligt til at indberette dette til din kommune. Det kan bl.a. gøres på borger.dk. Hvis du har den mindste mistanke til rotter eller blot ønsker at være på den helt sikre side, anbefaler vi at montere rottespærrer i dine kloakledninger.

Kontakt os i dag for spørgsmål til rottesikring

Har du spørgsmål til ovenstående, eller ønsker du at få installeret en rottespærre, da kontakt os for et uforpligtende tilbud - vi sidder klar ved telefon 72 31 20 21, men du er også velkommen til at sende os en besked i formularen.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på rottesikring. Vi vender tilbage hurtigst muligt.